WordPress onderhoud
beveiliging & optimalisatie

Met het WordPress onderhoudscontract voorkom je dat je website “plat” gaat door een hack, storing of andere ellende. Door preventief onderhoud is jouw website 24/7 in topconditie zonder dat je er omkijken naar hebt.

WordPress is een geweldig CMS maar is niet onderhoudsvrij. Om veilig en stabiel te kunnen draaien heeft het “aandacht” nodig. Onderhoud zoals updates, backups, database opschonen en ga zo maar door. Niet “wanneer ik er aan toe kom” maar continu. Ook thema’s en plugins van grote namen worden gehackt, vrijwel elke website is kwetsbaar.

50.000
websites gaan er vandaag offline door achterstallig onderhoud
56%
Van deze sites gaat offline door een verouderde WordPress versie, de rest door lekke thema's en plugins.

Zorgeloos online
Met ons onderhoudscontract

Altijd up-to-date
73% van de WordPress hacks is het gevolg van achterstallig onderhoud. Wij zorgen dat jouw website up-to-date is.
Dagelijkse backups
Als er iets fout gaat is het wel zo fijn als er dan een backup is. Wij maken dagelijks backups zodat je altijd een recente backup van je site terug kan plaatsen als er iets fout is gegaan.
SSL
Je website wordt beveiligd met een SSL certificaat. Wel zo fijn voor je bezoekers, maar ook zoekmachines zoals Google stellen dit op prijs.
Extra beveiligd
Een WordPress site heeft voortdurend te maken met aanvallen van buitenaf. Wij installeren extra beveiligingsmaatregelen zodat jouw website extra wordt beschermd.
Supersnel
Een trage website zorgt ervoor dat bezoekers afhaken. We installeren de juiste tools en optimaliseren voor supersnelle sites met minimale laadtijden.
24/7 monitoring
We houden jouw website 24/7 in de gaten. Wordt je website aangevallen? Wij grijpen direct in.
Up-to-date maatwerk
Maatwerk thema's en plugins worden up-to-date gehouden zodat ze blijven werken bij browser updates en veilig blijven werken.

We garanderen

We garanderen dat we er alles aan doen om je website up-to-date en zo veilig mogelijk te houden. We kunnen niet garanderen dat je website door het afsluiten van een onderhoudscontract 100% beveiligd is tegen hacks, aanvallen of andere vormen van cybercrime, niet goed functionerende software, onkunde of domme pech.

 

Backups

We garanderen dat we backups draaien die opgeslagen worden op goed beveiligde “off-site” servers. Deze backups bewaren we minimaal 14 dagen. Je hebt altijd toegang tot de backups van je website.

 

Updates

We houden jouw website up-to-date. Kleine WordPress beveiligingsupdates worden automatisch geïnstalleerd, grote updates worden maandelijks uitgevoerd.

Plugins/thema’s worden automatisch bijgewerkt indien de plugins/thema’s dit ondersteunen. Sommige thema’s/plugins kunnen niet automatisch ge-update worden omdat de makers hiervan beperkingen hebben ingebouwd waardoor er bijvoorbeeld handmatig bestanden uit een externe bron gedownload moeten worden. Deze updates kunnen onder een meerprijs meegenomen worden.

 

Up-to-date maatwerk

Ook maatwerk thema’s en plugins hebben onderhoud nodig. Maatwerk dat door Site Hosting is ontwikkeld wordt up-to-date gehouden zodat alles blijft werken in de nieuwste desktop versies van Firefox, MS Edge, Chrome en Safari. Op iOS wordt Safari ondersteund, en op Android Chrome. Elke maand wordt hier maximaal 1 uur tijd voor gereserveerd.

 

Beveiliging

Er worden extra beveiligingsmaatregelen getroffen waaronder malware scans en een extra firewall die verdachte activiteiten automatisch intelligent blokkeert.

Onderhoud
€ 12,50
per maand
Automatisch up-to-date
Dagelijkse backups
SSL
Extra beveiligd
Supersnel
24/7 monitoring
contact
Onderhoud plus
€ 25,-
per maand
Automatisch up-to-date
Dagelijkse backups
SSL
Extra beveiligd
Supersnel
24/7 monitoring

Up-to-date maatwerk thema's en plugins

Gezondheid scans
24/7 uptime monitoring

Ondersteuning per mail
Hulp bij website problemen
Voorrang bij vragen
50% korting op malware cleanup
contact