Webdesign

Site Hosting ontwikkelt doeltreffende websites voor bedrijven en instellingen in Noord Nederland. Geen hightech toeters en bellen, wij gebruiken alleen technieken die daadwerkelijk bijdragen aan de effectiviteit en uitstraling van uw website. Een mix van creativiteit, gebruiksvriendelijkheid, zoekmachine optimalisatie en techniek zorgen voor het beste resultaat.

Aanpak

Uw website is een verlengstuk van uw organisatie en moet dus ook op één lijn liggen met de identiteit van uw bedrijf. Wij werken samen met u om de identiteit, doelstellingen en doelgroepen goed in kaart te brengen zodat wij een effectieve website voor u kunnen ontwerpen en bouwen.

Wij komen bij u op bezoek om bovenstaande punten in kaart te brengen en om uw bedrijf/instelling te proeven en te ervaren. Mochten we er in één gesprek niet uitkomen, dan komen we gewoon voor een tweede of een derde gesprek langs. Op basis van deze gesprekken brengen wij advies uit en komen met een plan van aanpak zodat u vooraf precies weet wat u krijgt, wat dat kost en wat het u oplevert.

Webapplicaties

Site Hosting ontwikkelt maatwerk webapplicaties, dit is software die gewoon in uw browser draait. U kunt altijd en overal bij de software komen, alles wat u nodig heeft is een computer met een internetverbinding.

Site Hosting heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen webapplicaties, onze applicaties kenmerken zich door hun betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

  • Volledig op uw situatie afgestemd, lage ontwikkelingskosten
  • Functionaliteit aan bestaande software/databases toevoegen
  • Verschillende software pakketten aan elkaar koppelen
  • Arbeidsintensieve taken vereenvoudigen en verkorten

Bijvoorbeeld: acceptgiro’s afdrukken, reserverings systemen, iDeal koppelingen, XML koppeling. Informeer naar de mogelijkheden.

Portfolio

Hieronder vindt u een greep uit de verschillende websites die wij hebben ontwikkeld. Wilt u meer zien of juist horen? Neemt u dan contact met ons op, wij komen graag bij u langs.
Sarphati Educatief

Sarphati Educatief

Maatwerk e-book omgeving ontwikkeld, een gebruiksvriendelijke en eenvoudig te beheren omgeving waarin schoolboeken digitaal worden aangeboden. Bevat een webshop, en een beheeromgeving waarin PDF bestanden worden geconverteerd naar een webvriendelijk formaat. De e-books zijn in alle recente browsers te lezen zonder software te hoeven installeren.

Kernwoorden: webshop, gebruiksvriendelijk, e-books, kopieerbeveiliging, koppeling payment-provider, kortingscodes.

Ingenieursbureau Fundar

Ingenieursbureau Fundar

Webdesign & implementatie WordPress CMS, content redigeren en optimaliseren. Klantspecifieke projecten module ontwikkeld.

De Gele Lis

De Gele Lis

Webdesign, koppeling sociale media & advies. Content redigeren en verrijken met beeldmateriaal.

Top Trap – traprenovatie

Top Trap – traprenovatie

Webdesign, content redigeren. Galerij module en mini CMS.

VBG Elim Heerenveen

VBG Elim Heerenveen

Webdesign & implementatie CMS. Logo redesign. Klantspecifieke agenda module en audio player module.

Kozijnstudio Vrieling

Kozijnstudio Vrieling

Huisstijl ontwikkeling: logo, visitekaartjes en website. Schrijven en redigeren webteksten.